2014/12/08

Post 1096

Frukostfolket no.2

8

12


2014

Kategorifrukostfolket_januari_teaser_johanna Snart släpper jag och Hanna biljetter till vår andra Frukostfolket-workshop. Detta är så roligt att jobba med att jag nästan bubblar över av förväntan. Jag tror verkligen att ni kommer gilla vad vad vi har planerat, eller jag hoppas på det. Mer info om datum och tema kommer om några dagar!

Kommentarer

2

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Julia says:

  Hej,
  Jag undrar om och hur man kan anmäla sig till detta? Är det för “vem som helst” eller speciellt inbjudna?

  Tack för en underbar blogg!
  Mvh/ Julia Losciale

 2. Sarah says:

  Vilken fin poster i bakgrunden! Går den att köpa? Var?

  Hälsningar,
  Sarah


The wildest man in town