2017/03/17

Post 1771

Fredag

17

3


2017


Jag är en riktig periodare när det kommer till veckodagsfrukost. Just nu kan jag inte tänka mig något annat än två ägg med kaviar eller örtsalt, kaffe och smoothie gjord av banan, jordgubbar, mandelmjölk och jordnötssmör. Idag gjorde jag dock en smoothie bowl istället för att hälla den i ett glas. Inspirationen hämtade jag från Elsa och toppade med jordgubbar, granola och chiafrön.

På fredagar är Adam också hemma och förutom att det är himla mysigt att vara tillsammans hela familjen finns det oceaner av tid till att göra sådant jag tänkt att jag ska göra men liksom aldrig kommit till skott med. Som att slänga den här buketten till exempel, som inte varit helt pigg de senaste dagarna. Tur att vissna blommor kan vara vackert det med. På sitt sätt.

Och så bestämde vi oss äntligen för en kulör till köket. Det blir Tracery II från Little Greene.

Kaffe och kardeummabulle till 11-kaffet.

Sedan var det dags att bege sig ut för att äta lunch och fixa grejer inför fredagsmyset. Dagen till ära premiäråkte Gillis i sin nya vagn som vi har fått äran att testa. Och inte vilken vagn som helst utan Bugaboos senaste specialutgåva, en Bugaboo Cameleon³ Kite i ett vackert balsamgrönt tyg som precis har lanserats.

Lunchen intogs på Tacos & Tequila´s uteservering. Under värmelampor ska tilläggas för fy vad vinden var kall idag.

Fredagsbuketten, ostar och räkor inhandlades. Aldrig förr har jag uppskattat vårt område så som jag gör nu när jag är mammaledig, älskar att allt finns omkring en med en radie av 5 minuters gångavstånd.

Och Gillis sov sig igenom alltihop så jag antar att vagnen blev godkänd.

Hoppas att ni har en fin fredag!

Kommentarer

6

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Elin says:

  Mysigt och fint ❤ Ska bli kul att se mer av köket sen! 😊
  Längtar mer efter våran lilla två som ska komma i juni när jag ser bilderna samtidigt som jag känner igen det där med att inte hinna så mycket. Så undrar jag, dina skor? Vad är det för några? 👌

 2. Eva says:

  Fin färg ni valt till köket! Hur gör ni när ni målar skåpsluckorna? Gör ni det själva? Pensel? Hur gör ni med stommarna och inuti? Blir sugen på att göra detsamma med våra luckor! 🙂

 3. Anna-Maria says:

  Vilka fina färger du visade! Vi är inne i köksrenoveringstankar och jag är sugen på precis det där kaklet du har på bilden, var har ni köpt det och vilken färg på fogen? Tycker det är svårt att veta om man ska ha ljus eller mörk fog till ett ljusgrått kök. Tacksam för råd.

 4. Lina says:

  Håller fullständigt med om att det är superlyx att ha allt inom fem minuter från där man bor, när man är mammaledig! Hade inte kunnat tänka mig annat.

  Stor kram Johanna!
  //L

 5. Charlott says:

  Vart är den fina blåvita kudden ifrån som syns på första bilden?

 6. Snygg skåpfärg 👌


The wildest man in town