2012/10/03

Post 684

Food time

3

10


2012

KategoriJag sitter och planerar ett reklamfilms jobb (ja ni förstår så roligt!) och mat kommer vara en del av rekvisitan som behövs. Därför har morgonen spenderats framför datorn på jakt efter inspiration. Jag hittade till Linda Lundgrens portfolio och blir helt salig över dessa fina bilder. Det får bli en tidig lunch idag tror jag!

Foto: Roland Persson Styling: Linda Lundgren

Kommentarer

12

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Mamma Elva says:

  Åh, vad kul! Och vilka fantatsiska bilder!

 2. Skoj! Och himla fina bilder!

 3. Shiiit, bilderna med ostarna och alla olika korv- och skinkbitar fick min mun att vattnas rejält! Måste springa till Ica genast!! 🙂

 4. Emma says:

  De bilderna är helt fantastiska! Tur att jag precis ätit.

 5. Hahaha, snacka om att jag har missat grejor!! Så går det när man är lost i bloggvärlden! Lägenhet till salu??? Är den såld redan? Och varit i Paris??? Och ätit på fina marknaden ; ) Och handlat lika saker som jag, hahaha vad roligt att vi nästan har identiska shoppinghögar och lilla älskliga bjällerarmbandet : ) (får in skrivböckerna imorgon till affären förresten) Och jag har hajjat noll trots att vi hörts… Ni har väl inte flyttat ännu i alla fall?? Gudars vad knäppt : )

  Nåväl, har du sett kokboken som bilderna ska vara med. OMG vikken bok! http://www.adlibris.com/bookbrowser/default.aspx?culture=SV-SE&isbn=9186623214&shop=1

  Kramkram! Vi hörs strax! kom precis på att jag glömt en grej. Lost var det…i alla världar.

 6. Caroline says:

  Tänk att mat kan vara så snyggt. Påminner mycket om en annan Lundgren. Lotta Lundgrens bok Om jag var din hemmafru bestämt!

 7. Anna Bomb says:

  Underbart, gott inlägg!

 8. Mia says:

  Makalösa bilder!

 9. Elin says:

  Inte ofta jag blir inspirerad av matbilder men GUD! NU blev jag! Makalösa bilder. Kram och njut i Grekland.

 10. Elise says:

  Hej!
  Kul att så många gillar bilderna ur vår bok! Dock viktigt att säga att Roland Persson är fotografen och mer om boken finns att läsa här:

  http://thebeardedlady.se/books/LeRouge

 11. Vilka härliga matbilder!

 12. Lisa says:

  Jättefina bilder!


The wildest man in town