2017/04/28

Post 1793

Fin fredag

28

4


2017

KategoriDenna fredag har hittills haft alla rätt och jag har så himla härlig känsla i kroppen. Nu ska jag dyka ner i ost, chark och bubbel som jag precis dukat upp men ville snabbt bara önska er en fin fredag med mina sunset coral pioner som jag köpte i Köpenhamn förra helgen. Hoppas att ni har en fin start på helgen!

Kommentarer

6

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Emma says:

  Åh så fina blommor, vilken färg! Älskar dom❣️
  Ha en fin helg 🙂

 2. Rebecka says:

  Hej Johanna! Ville bara säga att jag älskade din köksserie, fick massvis med inspiration till vår egen stundande uppfräschning! Hoppas vi får se lite av det nya köket efter målningen 🙂 Ha det superfint!

  1. Johanna says:

   Åh så roligt att höra! Det nya köket kommer ni absolut få se snart 🙂

 3. Emmi says:

  Bo med barn i stan. Hej, önskar att du skriver lite om att bo med barn i stan. Hur ni tänkte. Hur stort och om tankarna och preferenserna var annorlunda denna gången med en kid? Kram E

 4. Hanna says:

  Hej Johanna!

  jag tycker din blogg är fantastiskt inspirerande; genuin, enkel och trevlig.
  Jag undrar om du har något tips på fönsterbrädor? I vårt vardagsrum har vi många stora fönster (vilket jag tycker är jättefint) men de kommer helt enkelt inte till sin rätt med smala vita fönsterbrädor under.. Hur ska man tänka?
  Ha en fin helg
  /Hanna

  1. Johanna says:

   Hej Hanna!
   Tack snälla! Vad glad jag blir för dina fina ord.
   Ja det där med fönsterbrädor är lite trixigt. Jag gillar bäst när man har djupa fönsternischer så att man slipper brädor. Men mitt bästa tips är nog att göra egna fönsterbrädor med hjälp av konsoller och träbräda i önskat djup. Kanske kan man låta dem vara trärena, måla dem i samma kulör som väggen eller någon annan snygg kulör?


The wildest man in town