2016/10/06

Post 1683

Filippa K Essentials

6

10


2016


johanna-filippak-10johanna-filippak-25johanna-filippak-32johanna-filippak-35johanna-filippak-36johanna-filippak-33

I samarbete med Filippa K vill jag visa er mina favoritplagg ur deras Signature Essentials kollektion vilket känns himla roligt av massor med olika anledningar. Dels för att Filippa K är ett varumärke jag gillat så länge jag kan minnas men också för att just Essentials kollektionen består av klassiska plagg som alltid funkar. De är tidlösa, går att ha till allt och är många gånger de plaggen som räddat mig de där mornarna när jag har känt att precis allt i garderoben är fel. Här har jag på mig Cotton Button Down Shirt som är gjord i ekologisk bomull, höstfavoriten Cozy Pool Pullover och Kate Low Sneakers. Plagg som funkar både med och utan mage och som jag vet kommer få finnas kvar i min garderob lång tid framöver.

Inlägget presenteras i samarbete med Filippa K 

Foto: Alice J

Kommentarer

10

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Åhh, vilket drömsamarbete!!
  Älskar klassiska plagg som dessa, så snyggt!!
  Kram C

 2. Verkligen bra samarbete!
  Filippa K + Johanna = Sant 🙂 Supersnyggt!

  1. Johanna says:

   Tack snälla du 🙂

 3. Evelina says:

  Superfint! Men jag undrar – var kommer din väska ifrån?

  1. Johanna says:

   Den är från mansur gavriel.

 4. Sarah MacFie says:

  Superfint allting! Men speciellt den grå koftan. Den hamnar på önskelistan <3 Jag undrar också över din fina väska! Har letat efter en bucket bag länge men inte hittat den perfekta än. Var hittade du din? 🙂 Tack för en fin blogg.

  1. Johanna says:

   Väskan är från mansur gavriel och är köpt i New York. Tack själv för att du kikar in 🙂

 5. Alice says:

  Fina plagg! Men undrar också, varifrån kommer väskan?

  1. Johanna says:

   Den är från mansur gavriel.


The wildest man in town