2016/02/17

Post 1516

Favoriter i februari

17

2


2016


johannabradford_februarifavoriter

Här ser ni några av mina favoritgrejer just nu!

Nylanserade My Residence är riktigt bra // Blodapelsinerna är så goda just nu och fatet från Elin Lannsjö är alltid fint // Rökelse i doften Namche Bazar från Astier de Villatte // Rosetten i mjuk mocka från mumbaistockholm piggar upp vilket februaritrött hår som helst // I teakoppen har jag Yogi classic //  Sesamolja har jag bara använt i matlagning tidigare men så fick jag tipset att börja smörja in kroppen med den och det är nog det snällaste jag gjort mot min hy.

Kommentarer

2

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


  1. Ekenäsliv says:

    Fina februarifavoriter!
    Kram Anna

  2. Lina says:

    Åh, tack för tipset med sesamolja. Lotionen är slut och jag lär inte ta mig i väg i dag heller för att köpa. Ska definitivt se till att dofta sesamfrön när jag lägger mig i kväll!


The wildest man in town