2012/02/25

Post 530

Fanny & Bill Gentel in Brooklyn

25

2


2012


Vi fortsätter på det färgstarka temat här tycker jag för i senaste ELLE finns ett reportage från Fanny & Bill Gentels härliga hem/kontor i Brooklyn som inspirerade mig massor. Fotografen är duktiga Petra Bindel och jag blir svårt avundsjuk måste jag säga, tänk att få åka omkring i världen för att fånga inspirerande hem och personligheter på bild. I senaste ELLE kan ni som sagt läsa reportaget och hos Petra kan se fler bilder från hemmet. Missa inte heller att kika in på Fannys hemsida, Bills framgångsrika blogg Backyard Bill och hos The Selby som har varit hemma hos dem tidigare.

Foto: Petra Bindel 

 

Kommentarer

4

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


  1. Oj så läckert, vilken underbar kreativ miljö!

  2. Love it! Vilken inspirationskick jag fick nu! Trevlig helg! Pernilla

  3. Anna says:

    Satt just precis och läste reportaget! Nu slapp jag ju till och med att googla hemsidan!! 😀 Tackar för det!! Inspirerande reportage tyckte jag. Ha en härlig helg!


The wildest man in town