2017/04/19

Post 1786

Essenza Mini

19

4


2017


I samarbete med Nespresso har jag fått testa deras nya smidiga maskin Essenza Mini, ni som följer mig på instagram och kikar på mina instastories har redan sett en liten sneak peek på detta. Som ni ser är maskinen väldigt liten och kompakt vilket passar vårt lilla kök perfekt. Vi får helt enkelt inte plats med några stora maskiner.

Till eftermiddagens mellanmål fick det bli en Lungo, mjölken skummande jag i Nespresso Aeroccino som gör mjölken sådär perfekt fluffig.

Så himla gott blev det! Maskinen är verkligen perfekt om man precis som vi inte har så mycket plats men för den sakens skull inte vill kompromissa på varken kaffekvaliteten eller smaken. Essenza Mini är den lilla kaffemaskinen för den stora kaffeupplevelsen helt enkelt.

Just nu har du chans att vinna en Essenza Mini och ett urval av Nespressos olika Lungo-kaffen. För att delta ska du kommentera under tävlingsposten på Nespressos instagram (@nespresso.se) och motivera varför just du har det perfekta lilla utrymmet för en Essenza Mini.

Inlägget presenteras i samarbete med Nespresso


Kommentarer

6

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. anna says:

  lite ot men vad är det för fint kärl du har dina träredskap i? tack på förhand!

  1. Johanna says:

   Det är i emalj och köpt på Granit för massor med år sedan. Vet tyvärr inte om det finns kvar i sortimentet men kika. Lycka till!

   1. Anna says:

    äsch typiskt, borde sett den om den fanns kvar! Tack för svar 🙂

 2. Lena says:

  Hej!
  Nu kommer en lite sur kommentar- ledsen för det, men måste ändå ärligt fråga: hur tänker du kring miljö o hållbarhet med de där kapslarna? Är väl ändå aluminium som en bara slänger? Eller? Tycker du har en så bra feeling annars o jättefin blogg. Hoppas du inte tar illa upp!
  Bästa,
  Lena

  1. Johanna says:

   Hej! Nejdå verkligen ingen fara, tycker att der är bra att man tänker till kring miljön. De hamnar i en behållare i maskinen som jag tömmer och slänger i återvinnegen, precis som alla andra förpackningar här hemma. Kul att du gillar det jag gör, tack! Trevlig helg!

 3. Tycker väldigt mycket om deras kaffe och har en egen maskin. Hade jag vetat (borde kollat upp innan så klart) att deras kaffe inte går att få i fairtrade hade jag dock aldrig köpt maskinen eftersom jag inte dricker kaffe som inte är fairtrade. Hoppas de ändrar på det, snarast! Tills dess köper jag andra kapslar (fairtrade) från annan tillverkare som passar maskinen.

  Lägger den här kommentaren här i förhoppning att någon från Nespresso ska se. 🙂

  Ha en fin helg!


The wildest man in town