2012/08/10

Post 639

England i detaljer

10

8


2012


Nu är jag hemma igen i några dagar innan jag beger mig till Stockholm i slutet av nästa vecka för Formex mässan och jobb. Kameran är full med bilder från min Englands vistelse men för att inte trötta ut er med en massa miljö bilder bjuder jag instället på några fina detaljer som jag gillar lite extra.

Kaklet utanför en kött- och charkbutik! Så fint att ha det sådär oregelbundet. Någon gång i ett kök nära mig kanske.

Rost är snyggt!

Överallt var det så fin gatubelysning, i denna lilla gränd var det både fina klotlampor och ljusslinga. Så fint!

Kommentarer

1

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


  1. Sofia says:

    Men jag vill se miljöbilder ju! England är så fint och mysigt 🙂


The wildest man in town