2015/12/05

Post 1443

Engelbrektsgatan 21

5

12


2015

KategoriaW1hZ2VzMDIuZmFzYWQuZXUvMzEzLzQwMDIxNS80Njk3NzMvaGlnaHJlcy80NjM1NTMxLmpwZ3cxMjAwaDBtcmVzaXplcjBzMGIwdA==aW1hZ2VzMDIuZmFzYWQuZXUvMzEzLzQwMDIxNS80Njk3NzMvaGlnaHJlcy80NjM1NTUxLmpwZ3cxMjAwaDBtcmVzaXplcjBzMGIwdA==aW1hZ2VzMDIuZmFzYWQuZXUvMzEzLzQwMDIxNS80Njk3NzMvaGlnaHJlcy80NjM1NTU5LmpwZ3cxMjAwaDBtcmVzaXplcjBzMGIwdA==aW1hZ2VzMDIuZmFzYWQuZXUvMzEzLzQwMDIxNS80Njk3NzMvaGlnaHJlcy80NjM1NTczLmpwZ3cxMjAwaDBtcmVzaXplcjBzMGIwdA==

Just nu finns det en helt fantastisk våning på Engelbrektsgatan 21 i Stockholm till salu via Alexander White. Lägenheten innehåller typ allt det där jag drömmer om med mitt boende. Nämligen:

Parkutsikt – check! Runt bord i hallen som med fördel alltid pryds av en bukett färska blommor – check! Stort platsbyggt kök med köksö och balkong – check! Fönster med handblåst glas och vackra vred- check! Vackert bevarande golv, snickerier, element och dörrar – check! Flera öppna spisar (har nämligen kommit på att det är mysigare än kakelugn för i dem ser man ju faktiskt inte elden) – check! En helt perfekt planlösning med en social del och en privat del – check! 

Ja, jag kan meddela att min kravlista på boende tenderar att bli längre och länge ju fler lägenheter vi bor i. Jag känner mig faktiskt lite som expert på det här med planlösningar vid detta laget. Men nog om mig och vad jag drömmer om och tillbaka till den fantastiska våningen som är inred av Dusty DecoWalles & WallesPolstjernan Antik och Belenius/Nordenhake. Vill ni se ännu fler bilder än de som visas hos mäklaren rekommenderar jag att kika in under #apartmentstockholm på instagram.

Kommentarer

4

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Martina says:

  Hej! Förutom att du är super super duktig i allt,så undrar jag om du möjligtvis vet va det är för tavla denna ägaren har i sitt hem. Den med kvinnlig bakdel? ? väldigt vacker tycker jag.
  Sen även lägenheten är väldigt vacker och just fet här behovet växer eller kraven snarare, kan jag hålla med dig om. Ju längre jag håller på att läsa och studerar allt inom inredning och styling så letar jag efter just DEN lägenheten eller hus. Och det är enormt roligt. Lycka till med allt ?❤

 2. Hilde says:

  Hei,

  Vet du hvor lampen på kjøkkenet (første bilde) er fra? Altså den sorte med bånd som går utover.

  Hilsen Hilde


The wildest man in town