2017/09/29

Post 1878

En perfekt dag

29

9


2017


I senaste numret av Elle har Josephine Blix frågat mig hur min perfekta dag ser ut här i Göteborg. Så kul att få vara med på en av de bästa sidorna i ett av mina favoritmagasin. Är du här i samband med bokmässan i helgen tycker jag definitivt att du ska köpa ett exemplar för att ta del av denna lilla guide till Göteborgs bästa ställen. Den går såklart bra att läsa om du inte ska på bokmässan också, kanske bokar du in en tripp hit eller så är du en Göteborgare som upptäcker något nytt ställe. Hoppas i vilket fall som helst att artikeln ska komma till användning på något vis. Happy Friday!

SparaSpara

Kommentarer

5

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Caroline says:

  Läste precis på Readly, fina bilder och härliga ställen!
  Kram från Kph

 2. C says:

  Hej Johanna, tack för fin inspiration, alltid!

  Undrar om du kan hjälpa mig med tips om ett snyggt matbord eller vilket träslag som vore snyggt till y-stolar i samma färg som er och i matsalen har vi William Morris tapeten chrysanthemum i grön/beige ton. Är inne på något mörkare bord. Vad tror du? Kram

 3. Amanda says:

  Hej Johanna!

  En helt annan fråga. Jag är på jakt efter en matta till vår soffgrupp, Har du tips på vart jag kan hitta snygga i lite mer budgetklass? Jag älskar den jag har sett från ditt vardagsrum som verkar vara från meli meli, men den är tyvärr lite dyr för oss. Jag börjar nog tröttna lite på beni ourain mattorna. Gillade tex den från meli meli eftersom den vari samma stil men inget klassiskt diamantmönster som man ju sett lite här och var på sista tiden.

  Tack för en fin blogg!

 4. Elinor says:

  Jag ska Göteborg två dagar på jobb! Behöver dina bästa tips för att fördriva lite tid i Göteborg. Artilleriet är självklart. Ska få barn i november, vad dina tips på bästa babybutikerna i stan?


The wildest man in town