2011/05/14

Post 318

En kväll med Artilleriet

14

5


2011

KategoriI torsdags höll Artilleriet tillsammans med Acne öppet för en en kväll med livemusik, bubbel och fina erbjudanden. Jag smet förbi med kameran och fick som alltid en trevlig pratstund med ägarna. Trevligare butik för man leta efter säger jag bara! Denna gång fastnade jag speciellt för allt fint porslin de har. Kolla till exempel in indielegenden Edwyn Collins mugg med fågelmotiv i botten.

Kommentarer

4

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. ulfi01 says:

  Den där butiken, mmmmm …

 2. info says:

  Ja visst är det en fin butik. Låter som en trevlig kväll och fina bilder fick du med dig. Ha en bra helg!

 3. lilla says:

  jättetack för tipset! rör mig inte i området lika mycket längre, och butiken har ju båda lampor och stolar som jag har letat efter i Göteborg.

 4. Daniella says:

  Vilken trevlig butik det ser ut att vara. Den får jag hälsa på när vi är i Götet i sommar.
  Ha en fin dag!


The wildest man in town