2017/11/07

Post 1895

En eftermiddagdag på stan

7

11


2017

KategoriHöstlöv och nya skor.

Lunchen intogs på Barabicu med Alice som date.

Vi satt i soffan, åt och pratade i flera timmar.

Så fint med mixade glas i en glasvägg såhär. Kanske inget man skulle våga ha hemma men snyggt på restaurang.

På Vallgatan hade julbelysningen kommit upp.

Och i butikerna hade de börjat adventspynta, jag gick förbi denna stjärna hos Grandpa och blev väldigt förtjust. Var även väldigt sugen på att köpa säsongens första amaryllisar på snitt men hittade inga. Hoppas att de dyker upp hos floristerna snart, finns ju ingen finare blomma just nu.

Hoppas att ni har haft en bra tisdag!

SparaSpara

Kommentarer

7

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Mia says:

  Johanna! Tack för en underbar plats i cyberspace. En liten förfrågan: skulle inte du kunna göra en “världens bästa julklappstips”-lista som ger förslag på vad man kan ge till typ partner, syskon, mamma/pappa och kanske den där random släktingen man “vunnit” i julklappslotteriet…? Vore guld! Kram!

  1. Johanna says:

   Men tack själv för att du kikar in och gillar. Vilken bra idé! Ska absolut knåpa ihop något sådant. Kram

 2. Caroline says:

  Åh, så härlig med ett inlägg från dig! Måste erkänna att jag saknar dina uppdateringar. Men tänker att du ju ännu är deltids mammaledig så det är ju helt förståeligt. Hoppas inte det är för att du blivit bloggtrött:-) Det är så mysigt att titta in i ditt fina univers. Så mysigt med julelysningen, underbar tid vi går in i nu. Ha en fin dag, kram från Kph

 3. Linn says:

  Såg amaryllis på snitt på Linnégatan!

  1. Johanna says:

   Vaaa? Ska springa dit idag. Puss

 4. Amanda says:

  Hej Johanna!

  En konstig fråga kanske. Jag har hittat en fin kulör som jag är sugen på att måla våra köksluckor i. 2502-y. Efter en googling på färgen hamnade jag i ett gammalt blogginlägg från dig och det verkar som att du målade luckorna i ditt förra hus i samma kulör. Bilderna på ditt kök gjorde mig ännu mer sugen! Jag funderar väldigt på vad väggarna i kök och vardagarum (öppen planlösning) skulle ha för färg om vi nu väljer att köra på ovanstående kulör på luckor. Förstår att val av kulör beror på än det ena och än det andra men skulle ändå gärna vilja veta vad ni valde att måla era väggar i käke med för lite inspiration :).Om du ens kommer ihåg. Haha.

  Tack snälla för härlig inspiration år ut och år in.

  1. Johanna says:

   Hej Amanda!
   Nej ingen konstig fråga alls. Jag vet precis hur det är när man är inne i den där kulördjungeln..
   Jag var så himla nöjd med 2502-y på köksluckorna så den kan jag verkligen rekommendera. Väggarna var målade med Hop light gray från Nordsjö, också så himla fin och harmonisk. Hoppas att jag kunnat hjälpa dig något i alla val. Tack för att du kikar in och gillar det jag gör.


The wildest man in town