2017/10/24

Post 1891

En eftermiddag på stan

24

10


2017

KategoriIgår var jag en sväng på stan. Första stoppet blev Artilleriet, jag hade siktet inställt på att köpa The Kinfolk Entrepreneur och en ny tub av handkrämen jag är beroende av. Boken hade dock redan tagit slut så jag fick nöja mig med handkräm denna gång och en dos av inspiration såklart. Tycker att det stora printet där bakom soffan är så fint.

Sedan skulle Gillis ta sin eftermiddagslur och jag hade ett telefonmöte inbokat så jag gick några varv kring Domkyrkan som har så vackra dörrar.

När mötet var avslutat och jag hade bockat av eftermiddagens övriga ärenden blev det en kaffe på Bar Centro.

Kommentarer

0

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The wildest man in town