2014/10/28

Post 1055

En artikel om färg

28

10


2014

Kategoritantjohanna_press

Ni som bor här i Göteborg kanske bläddrade i GP Bostad igår? I så fall kanske ni fick syn på en artikel med mig om rådande färgtrender och kunde läsa om mina bästa tips samt hur jag uppmanar till att våga välja annat än vitt på väggarna. Intervjun gjordes av Maria Soxbo för några veckor sedan och jag hade ingen aning om hur/när/var och ens om den skulle dyka upp någonstans men under de senaste dagarna har den publicerats i hela 14 olika tidningar. Till råga på allt blir jag titulerad som både bloggare, stylist och stilexpert. Nästan så att jag får hybris, men bara nästan.

Kommentarer

5

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Christian says:

  Veckor stavas med ck 😉 läste artikeln mycket intressant.
  //Christian

  1. johanna says:

   Haha, tack!

 2. krickelin says:

  Kul! du är så himla bra

 3. Det blev ju toppenbra, tack snälla för att du ställde upp!

 4. Evelina says:

  Superbra inslag tycker jag! Vad heter färgen som du har i rummet med kakelugnen? Ser SÅ fin ut! Kram


The wildest man in town