2015/07/29

Post 1323

Eget och unikt

29

7


2015

Kategoritantjohanna_mood1

Vi är hemma i stan i några dagar för att ta hand om vår nya lägenhet. Jag målar mest hela tiden men igår landade nya Elle Decoration på hallgolvet så jag tog en paus och bläddrade igen den och blev så inspirerad av Liselotte Watkins våning i Milano. Så befriande att se något alldeles eget och unikt. Sa hon som målar olika nyanser av grått på väggarna och ska lägga kakel från Marrakech design i hallen. Eget och unikt var det ja..

Kommentarer

3

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Anna says:

  Hej! Alltså jag är så förvirrad. Ni hade precis renoverat klart er lägenhet när ni meddelade att ni skulle sälja och flytta till Grötö och bygga eget men nu renoverar ni ändå en lägenhet i stan?? Jag följer ändå din blogg slaviskt men hänger verkligen inte med i svängarna… Puss!

  1. johanna says:

   Haha, Grötö har jag aldrig varit på och har aldrig haft några planer på att flytta dit 🙂 Vi har sommarhus på en ö i norra bohuslän som vi hade planer på att riva och bygga ett nytt sommarhusmen samtidigt bo kvar i en lägenhet i stan. Men de planerna har vi lagt lite på is och satsar istället på en ny lägenhet i stan och låter sommarstället vara precis som det är idag. Hoppas att jag lyckats göra dig mindre förvirrad 🙂

 2. Isabelle says:

  Åh vad kul att få en liten sneakpeak från renoveringen! Det skulle vara jätteskoj att få lite fler såna, du är en stor inspirationskälla! ?


The wildest man in town