1

10


2015

Kategorieco_simplicity_bellis_1_015-Redigeraeco_simplicity_cranes_1_013_2

eco_simplicity_cranes_4_005

Idag var det pressvisning av Emma von Brömmsens tapetkollektion Simplicity för eco wallpaper. Visningen hölls i en lägenhet här i Göteborg som var helt tapetserad med tapeter ur kollektionen och inom kort kommer dessutom lägenheten finnas till försäljning via Lundin fastighetsbyrå. Jag kunde tyvärr inte närvara på eventet men har fått ett gäng fina pressbilder skickade till mig. Jag gissar att det är duktiga Tina Hellberg som är stylisten bakom bilderna (rätta mig gärna om jag har fel) och jag ser att de har varit hos Östlingh & Schedin och fotat bilderna. Mycket bra val av location kan jag intyga eftersom att jag själv valde den platsen när min Tant Johanna Collection för Sadolin skulle fotas. Nu vill jag beställa hem ett gäng tapetprover från denna kollektion, efter några år med “Tant Johannas gröna” i sovrummet är jag nämligen sugen på att tapetsera istället. Den blå med fåglar är så himla fin tycker jag!

Kommentarer

3

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


  1. Klara says:

    ja, vad fin den blåa var, fina nyanser. ska bli roligt att se hur de andra tapeterna ur kollektionen ser ut.

  2. Emma says:

    Tack! Jag saknade dig såklart igår! Jag ser till att du får tapetprover skickade. Maila mig din adress om du vill. Kram!

  3. Superfina tapeter de jag sett hittills! När kommer de ut till försäljning?! Gillar den beiga med vita blad/blommor på extra mycket!


The wildest man in town