2016/01/02

Post 1470

Drömmen om en trädgårdssoffa

2

1


2016


image

Ända sedan jag såg filmen Notting Hill för första gången när jag var typ 14 år har jag drömt om att en dag ha en sådan här trädgårdssoffa i trä i min alldeles egna trädgård. Nu är det ju så att jag snart har en egen trädgård (nyper mig i armen) och jag tänker att en soffa ska få bli den första investeringen. Har redan börjat söka runt som en galning efter den perfekta soffan men har inte riktigt lyckats hitta vart jag kan få tag på den. Har ni några tips?

Kommentarer

14

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Andrea My says:

  Jeg syns dette er verdens fineste sofa: http://hayshop.no/products/82-seating/498-hackney/

 2. Andrea My says:

  Haha… Men den passer kanskje ikke utendørs. Var litt for rask!

 3. Emma says:

  Ser på bilderna att du antagligen är ute efter en i trä men annars finns ju alltid klassikern (är nyfiken på hur ert hus ser ut, vad som passar till det?) från byarums bruk. Skagerack har väl en i trä som har rätt enkel form? Kan den heta England kanske?

 4. Emma says:

  …det där kan varit mitt rörigaste meddelande någonsin, men tror kanske du förstod ändå 🙂

 5. Ida Seehusen says:

  Der er kun én bænk, jeg ønsker mig: ‘England’ fra danske Trip Trap – koster desværre en del penge, men er holdbar som bare pokker – findes også i længde 200 cm :
  http://www.triptrap.dk/shop/outdoor/stole-baenke/england-baenk-152

 6. Christina says:

  alexander rose-soffafrån uk

 7. Christina says:

  Hej igen, Hittade en till (samlar på bilder på denna soffa då den är en favorit hos mig ock):A&A RHLutyens bench

 8. Åå.. Notting Hill.. Engelska filmer har ofta så drömska trädgårdsmiljöer.. Mysigt med en trädgård! ☺️✨

 9. Men då ska du ju såklart ha en fin bänk i teak eller målad mahogny från italienska Ethimo.
  Deras klassiska trädgårdsbänk heter till och med Notting Hill http://www.ethimo.com/prodotto.asp?lang=en&art=notting%5Fhill%5Fbench_207

  Kram Anette

 10. anna says:

  Underbart mysigt! Jag har sett flera sådana på Lauritz, så mitt tips är helt enkelt Lauritz.com.

 11. Lena says:

  Artwood har båda på dina bilder och Annuzza har den med höjd rygg fast i teak. Hör av dig för priser!


The wildest man in town