2015/03/07

Post 1173

Dr Westerlund

7

3


2015


tantjohanna_drwesterlund1tantjohanna_drwesterlund2tantjohanna_drwesterlund3

Jag har alltid älskat Dr Westerlunds hälsoblomma så när jag fick se Lisa Burenius helt fantastiska var jag tvungen att fråga om några sticklingar nu när jag och Kristin var där tidigare i veckan. Självklart får du det sa hon och packade ner ett gäng i min väska. Så idag har jag planterat dem i små krukor och planen är att de ska bli lika stora som Lisas, generna kan man ju inte skylla på direkt så nu är det upp till bevis för mina gröna fingrar.

Kommentarer

7

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Doredoris says:

  Åh vad härligt! Kan man stoppa dem rakt ner i jorden? Jag trodde att man måste stoppa dem i vatten först för att lite rötter ska skapas. Men det säger kanske mer om mina icke gröna fingrar 🙂

 2. Lycka med stort L!!! Svärmor hade alltid gigantiska Dr Westerlunds på fönsterbrädan. Ångrar så att jag aldrig tog några skott.

 3. Sofia says:

  Jag har också Dr Westerlunds hemma som jag tar sticklingar på och ibland också ger bort. Den verkligen växer så att det knakar och igår var jag tvungen att klippa ner den (!). En riktig överlevare, den där 😉

 4. Ah, men TACK för länken till Lisa och hennes gröna fingrar, nu fattar jag varför min, som alltid varit så prunkande och fin, helt plötsligt gett vika. Dags att byta jord. Kram på dig!

 5. mariell says:

  så fine! skulle ønska eg hadde venner å dela stiklingar med óg. 🙂

 6. Härligt! Lycka till å kram!


The wildest man in town