2014/11/11

Post 1069

Det kom ett paket

11

11


2014


tantjohanna_mokkasin1

För ett par dagar sedan hämtade jag ut detta fina paket hos mitt postombud. Älskar paket inslagna i brunt papp och med tjusig stämpel på, att det var från Mokkasin gjorde det hela ännu bättre.

tantjohanna_mokkasin2

När jag öppnat paketet hittade jag ytterligare paket, under flera lager med silkespapper. Inslaget i de vackraste av papper, med handskriven personlig hälsning och liberty tygband omkring.

tantjohanna_mokkasin3

Låg dessa två från frankie journal. En Daily Journal och en kalender för 2015. Jag har ju haft Daily Journal för 2014 och riktigt längtar till att få börja skriva i nästa års upplaga. Jag använder min som dagbok eftersom att den nästan är för fin för att kladda ner med möten och tider, tycker jag. Så i min får det bara rymma tankar och minnen. Kalendern ska jag nog hänga upp på dörren i vår hall, så kanske det äntligen kan bli lite ordning och reda bland alla resor, möten och viktiga tider att passa. Tusen tack snälla Sofia och Linn på Mokkasin för den bästa starten på år 2015!

Kommentarer

2

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


  1. Men åh! Vilken lycka! Hennes paket är de allra bästa. Jag hade faktiskt tänkt unna mig en Frankie jag också…

  2. Carro says:

    Åååh vilken fin matta! Vart är den ifrån?


The wildest man in town