2015/04/08

Post 1205

Det blå skåpet

8

4


2015


tantjohanna_dustyblue1tantjohanna_dustyblue2tantjohanna_dustyblue3tantjohanna_dustyblue4

Hemma igen och jag kom på att jag aldrig hann visa hur skåpet blev. Ni som följer mig på instagram så kanske att jag velade mellan två kulörer, nämligen Hague Blue från Farrow and Ball eller min alldeles egna Dusty Blue från Sadolin Tant Johanna Collection. Valet för på den sistnämna och jag är så nöjd!

Kommentarer

6

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


  1. Jättefint! Har haft den färgen på mina vardagsrumsmöbler i några år och den är verkligen skön!

   Mvh

   Anna

 1. Ljuvlig färg Johanna, älskar blått:-)
  Ha en fin dag, ser fram till att se alla fina inredningsreportage framöver.
  Kram Caroline
  @carolineseverydaydelights

  Ps. Har en tidigare kollega som gör urfina armband. Hon är väldigt populär ha¨r i DK.Tänker att det är lite ‘Tant Johanna’ stil över dom. Kolla in här:
  http://annilu.tictail.com/
  Eller på @anni_lu på insta

 2. Marika says:

  Fiiiint ni har de! puss

 3. Angelica says:

  hej

  Vet inte om det bara är jag som har det här problemet men följer dig via bloglovin och det har tidigare fungerat fint men nu plötsligt så får jag alla inlägg från bloggare på loveylife i din feed men inget de andras jag följer. Blir lite förvirrande för överskriften på inlägget är fortfarande tant Johanna.

  1. Fanny says:

   åh, jag håller med Angelica, men trodde att det kanske var jag som är sjukt oteknisk hade gjort ngt knasigt. jag verkar få en mischung av tant johanna, amelia och mokkasin. men kanske fler med som jag inte riktigt har koll på. för mig började det efter att mokkasin flyttade över.


The wildest man in town