2017/02/15

Post 1758

Dagarna

15

2


2017


Dagarna flyter på och vi är inne i ett härlig lunk här hemma. Jag vet att det låter klyschigt men jag är så tacksam för livet just nu. För första gången någonsin längtar jag inte till något annat, jag älskar vår lägenhet, livet häromkring och att vara mamma är så mycket bättre än vad jag någonsin kunnat föreställa mig. High on life helt enkelt. Trots sömnbrist och mosig amningshjärna. Eller kanske på grund av det.

Jag har invigt ett så fint armband från Lite Kalabalik som jag fick i julklapp av Malin och Lina.

Igår såg jag första avsnittet på den nya säsongen av Girls som nu finns på HBO. Så bra! Tidningshögarna under tv:n fungerar förresten som gömställe åt diverse elektriska saker man tydligen måste ha för att en tv ska fungera 2017. Är inte det sjukt? Var ju bättre förr, när man hade allt i tv:n och bara behövde en kontroll. Ok, ni förstår att jag stör mig liiite va? Att det dessutom inte finns en snygg tv-bänk att få tag på gör ju inte saken bättre. Så tills vidare får tidningshögarna vara där. Kanske skulle kunna täcka sladdarna med en sådan där list kom jag på nu när jag ser bilden.

Vi är mer och mer inne på Gillis rum där vi har hängt upp vaggan som är himla rolig att ligga och gunga i.

Jag har jobbat lite och strukturerat upp med hjälp av denna planner.

Såhär ser armbandet ut på och även fast jag ser piffig ut här med med både armband, klocka och ordentliga kläder kan jag meddela att jag knappt kommer ur mjukisbrallorna de flesta dagar. Men så får det vara tycker jag, fram till att jag får ett ryck och känner för att både sminka mig och klä på mig något lite festligare. Det är ju kontrasterna som gör livet som någon klok sa till mig en gång.

Kommentarer

12

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. M says:

  fint! säg gärna till om du hittar fina tv-bänkar pga det verkar vara helt omöjligt?!

  1. Johanna says:

   Lovar! Men jag tvivlar på att jag kommer hitta någon. Funderar på att bygga en själv. Blir den lyckad kanske jag börjar sälja 😉

 2. Caroline says:

  Åh, minns det som igår!! Så härligt att vara inne i bubblan. Kände likadant.
  Stor kram Caroline i Kph

  1. Johanna says:

   Så härlig känsla! Kram

 3. Emma T says:

  Jag inser ju att det inte är möjligt men ändå….TÄNK om man kunde få trådlös el 😀
  I alla fall, jag är inte heller förtjust i dosor och sladdarna, men hittade en fin vägghängd korg på en loppis som sitter just under tv’n. I den ligger grenuttag, apple-tv-boxen och annat fult. Dock måste ju en sladd upp till korgen, men det är i alla fall bara en.

  Och just det, alla klyschor är Sanna, tiden går för fort så njut bebis när det går.
  Tack för ständig inspiration!

  1. Johanna says:

   Ja det hade ju varit drömmen. Känns ändå inte helt omöjligt att begära eller? 😉
   Smart lösning!
   Ja jag njuter verkligen av varenda sekund, tack själv för att du kikar in.

 4. Lina says:

  Ahhh! Ljuvligt inlägg på många sätt. 🙂 Och den där första tiden är ju helt underbar. Aldrig förr eller senare fixar man sömnbrist så bra som den första tiden. Och vad gosig han ser ut! Stor kram!

  1. Johanna says:

   Tack snälla! Haha, ja lika bra att bunkra upp med denna känslan inför kommande år med minimal sömn 🙂 Kramar

 5. Anna says:

  Tjusigt! Särskilt klockan som jag antar är vintage ;)? Vi köpte ett gammalt skåp som min man modifierade (jag idésprutar och han genomför). Dubbeldörrar med två lådor under. Vi halverade typ djupet och fäste skåpet i veckan och tadaa, tv:n borta. Målade det med kalkfärg så det blev en matt lite betongig yta på det. Så skönt att bli av med tv och känns mycket trevligare att ha ett tjusigt skåp som fokalpunkt istället för en ful tv. Kan mejla bild om du vill!

  Vore trevligt att få ge tillbaka lite inspiration efter all jag har fått från dig (även om vi har olika stilar).

  /A

  1. Johanna says:

   Ja det är en vintage, fick den i morgongåva av min man 🙂
   Det låter ju väldigt smart och snyggt, skicka gärna bild till johanna@johannabradford.se så kan jag visa upp för min genomförare här hemma 🙂
   /J

 6. Emma says:

  Vad är det för fin färg ni har på väggen bakom TV:n?

 7. Nina says:

  Jag vet en sjyst TV-bänk med plats för både magasin å sladdar: Ikeas Ramsätra! Jag har den i grått (just den färgen kan ha utgått) och har bara lagt till läderhandtag från Superfront. Den har riktigt bra finish och är stabil, å så sväljer den en hel del. Värt att kolla!


The wildest man in town