2011/12/14

Post 476

Cover och önskningar

14

12


2011


Mitt absoluta favorit modemagasin är danska cover, varje numer är f a n t a s t i s k t. Jag slukar varenda sida och försöker mig även på att läsa danska, allt för att inte missa något. I senaste numret fanns det med ett önskespecial nu inför julen och jag föll såklart pladask för några av dem..

Dessa skor från miu miu har jag sneglat på hela hösten, jag är egentligen alldeles för bekväm för höga klackar och så kanske dom är lite väl piffiga för min smak. Men åh! Tänk så fina att bara ha hemma på skohyllan och för att pigga upp en tråkig tisdag ibland..

Finaste bh:n från Stella McCartney

Kiehl’sprodukter är underbara, inte minst för de fina förpackningarna. Deras lip balm får gärna ligga i julstrumpan på julaftons morgon.

Foto: Cover, Net-a-porter och Kiehl’s

Kommentarer

2

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. www.piazzan.blogspot.com says:

  åh ..har bara gått loss på danska inrednings tidningar innan ( och på köpet lärt mig en hel del danska…*skrattar) får nog se till och få tag på den här tidningen också……

  Ha en fortsatt bra vecka i vårt blåsiga Göteborg….

  Pernilla

 2. Doyoufancythis - Hanna says:

  Jag älskar också COVER!

  Helt perfekt i alla aspekter! 🙂


The wildest man in town