2014/02/02

Post 906

Bukowskis Market finds

2

2


2014


 Jag kan räkna antalet nytillverkade möbler vi har hemma på mina fem fingrar, det mesta är faktiskt ärvt, en del är loppisfyndat, köpt via blocket, antik- och vintagebutiker eller vunnet på auktioner, Jag får många frågor om vart jag hittar möblerna så därför tänkte jag dela med mig av mina tips på fina möbler och saker som finns till försäljning just nu. Jag plockar liksom fram gulkornen och serverar dem på ett silverfat. Kanske blir det en återkommande kategori om intresse finns. Idag har jag scannat utbudet hos Bukowskis Market som har en hel del fint just nu.

Jag får massvis med frågor om vårt ärvda läkarskåp. Idag finns det en hel del nytillverkade varianter men jag tycker att de gamla äkta är allra finast. Alla dess finns på alltså Bukowskis Market just nu!

Det finns även en hel del Thonet varianter.

Denna litografi av Jockum Nordström står på min önskelista.

Just nu är jag på jakt efter en liten soffa i rokokostil. Denna är en stark kandidat.

Denna lampa hittade jag igår men den försvann innan jag hann lägga ett bud. Älskar den!

Detta bokskåp hade gärna fått flytta ih hos oss, men jag har skåpförbud.

Även några fina spelbord finns. Jag skulle vilja ha ett i köket som en variant till köksö, enda kruxet är att de är lite för låga. Kanske kan man sätta hjul på eller förlänga benen på något annat vis? En väldigt smart möbel i vilket fall som helst.

Lycka till i möbeljakten!

Kommentarer

0

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The wildest man in town