2017/08/07

Post 1842

Bröllopstavla

7

8


2017


Det tog fyra år men nu sitter äntligen en ordentlig tavla med bild från vårt bröllop uppe på väggen. Vår bröllopsfotograf Fredrik Hallén på Njord Studio tog hur mycket fina bilder som helst under dagen som vi tittar på ibland i datorn. Vår kompis Cecilia Magnusson skapade även denna film som en överraskning som jag älskar att kika på. Men jag har länge tänkt att jag ville ha ett lite större svartvitt foto inramat uppe på väggen som man kan kika på varje dag och minnas den där fantastiska dagen. Valet föll på detta foto där man egentligen inte ser oss så mycket men vi står på vägen vid vårt sommarhus där vi även hade vigseln. Helt klart den finaste vägen som finns. Stort tack till Njord Studio som fotat samt fixat till bilden och till Sandeng som printade samt ramade in.

SparaSpara

Kommentarer

6

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Jessika says:

  Hittar inte kuddfodralen i deras shop.. så himla fina!

  1. Johanna says:

   Hej! Vilka kuddfodral tänker du på och i vilken shop har du kikat?

   1. Jessika says:

    Menar de randiga längst in.. 😉

    1. Johanna says:

     Jaha 🙂 De är från wacay och en del av detta bäddset: https://wacay.com/product/lodge-linnen-set-duvet/

 2. Sarah says:

  Hej Johanna! Du inreder så fint, det skulle vara jättekul om du kunde berätta lite mer om hur tänker kring inredning i sovrum. Vi har inte heller någon sänggavel, men jag får inte riktigt till en bra inramning på sängen. Hur gör du?

  1. Johanna says:

   Hej Sarah! Tack snälla, så roligt att du gillar. Alltså jag är så himla dålig på det där med att förklara hur jag tänker. Jag tänker knappt om jag ska vara ärlig, bara gör. Det är liksom något som sitter i fingertopparna på mig. Men ett tips är att ha två större kuddar intill väggen, det skapar en fin bäddning. Kanske även bra inramning? Hoppas att jag hjälpte dig något på vägen.


The wildest man in town