2014/11/04

Post 1062

Bra val i köket

4

11


2014


ahlens_09_011_webahlens_17_015_web

Som jag skrev tidigare i veckan har Åhléns just nu en kampanj som går ut på att uppmana oss konsumenter till att göra bra val för ett hållbart hem. Jag har länge gjort bra val när det gäller mat, köper i största möjliga mån ekologisk, äter kött någon enstaka gång i veckan och tänker på att äta efter säsong. Nu ska jag ta tag i att göra bra val även till hemmet och jag blev så glad när jag såg att Åhléns har en hel del fina produkter till köket. Bland annat ett gäng miljömärka skärbrädor och snyggt förpackade disk– och städprodukter. Ni har väl inte missat att alla Åhléns Bra val-produkter är märkta med grön etikett?  Så smart!

Kommentarer

1

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


  1. AktivaDagar says:

    Roligt att Åhlens satsar på detta! Även genom reklam-kampanj på tv… Sånt hoppas jag se mer av framöver… Miljö som argument i reklamen…


The wildest man in town