2013/10/26

Post 864

Weekly mix

26

10


2013

KategoriVeckorna går som vanligt i en rasande fart men jag är glad över att löven fortfarande sitter kvar på träden, på vår gård är de lysande gula just nu, värmen dröjer sig kvar här i Göteborg, det finns massor med fint att inspireras av och idag står bröllop på schemat. Kan ju knappast bli en härligare höst än såhär. Detta är lite av det jag har stött på under den senaste veckan och så lite skryt också.

Freunde von Freunde och Berlin levererar igen. Hur mycket fina ställen finns det där egentligen? Denna gången har de besökt Frenks Leders studio och jag svämmar över av inspiration. Kika in här för fler bilder och intervju.

Är fredagsbuketten inköpt? Ni har väl inte missat vår DIY guide till hur du får till den ultimata buketten?

Sofia på Mokkasin har nyligen varit i New York och visar så fina bilder från Wyhte Hotel som jag så gärna vill besöka. Nu mer än någonsin. Kolla bara in denna “minibar” som säger en hel del om standarden på detta hotell.

Senast jag var på Grandpa här i Göteborg  såg jag dessa fina posters från Dry Things. De finns att köpa i ett set om fyra eller en och en. Väldig fina att ha i ett kök för att få den där härliga bistro känslan.

Till sist vill jag skryta lite och det handlar om ett jobb jag och fotografen Patrik Hagborg har gjort. Det finns med i senaste Plaza Interiör och här bjussar jag på första upplaget. Löp och köp tidningen för att se mer. Jag är väldigt stolt över detta jobbet och tycker att det blev himla fint. Det är en väldigt fin känsla det där, att kunna vara nöjd över det man gjort.

Hoppas att ni har haft en fin vecka!

Kommentarer

5

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. emmy says:

  Johanna så himla fint, vill du snäääälla snäääääälla snääälla vara supersnäll och skriva ut färgkoden på väggen? ska måla i helgen och skulle bli ungefär världens gladaste!

  Puss

  1. Tant Johanna says:

   Självklart kan jag det 🙂
   Det är samma som vi har målat med i sovrummet, S 3005-G20Y.
   Lycka till!

 2. Olivia says:

  Grymt fint! Missade tyvärr köpa tidningen men letar förtvivlat efter en snygg stor matta och den på bilden ser väldigt fin ut. Kan man möjligtvis få veta var den kommer ifrån? Tusen tack! /OK

  1. Tant Johanna says:

   Tack snälla!
   Mattan är från Artilleriet, de har massor av snygga mattor så kika in där.


The wildest man in town