2013/10/05

Post 849

Weekly mix

5

10


2013

Kategori 

Ja jag vet! Mina weekly mixes kommer inte riktigt varje vecka utan mer när lusten faller på. Hoppas att ni kan stå ut med det. Här kommer lite av det jag funderar på just nu.

Jag har en ny lampkärlek som hade passat perfekt i vårt vardagsrum. Nämligen denna skönhet av Lindsey Adelman. Här kan ni se hur fint den hänger i ett av rummet på hotellet Ett Hem i Stockholm.

En intensiv jobbvecka slutade med att en i teamet råkade ut för en hemsk olycka som skakade om oss alla. Som tur är gick allt bra men det kunde gått riktigt illa. Så i helgen är jag snäll mot mig själv, säger “jag älskar dig” extra många gånger till dem jag älskar och tänker på att ta till vara på livet här och nu.


Förutom en massa hemmamys i helgen ska jag strax bege mig till yogan som jag börjat gå på varje lördag. Denna gången ger jag det en ärlig chans och har börjat en introduktionskurs och jag gillar det. Kanske kan en liten yogapresent till mig själv sporra mig till att fortsätta? Jag tror det!  Denna kofta från Filippa K skulle mer än gärna få följa med mig på yogan.

Jag drömmer om att bygga ett alldeles eget hus på den där platsen vid havet som vi älskar så. Här ska det vara enkelt att leva, huset ska tåla hårda havsvindar och vara vinterbonat så att vi kan åka dit året om. Att vara där en hösthelg när det blåser storm och havet piskar en i ansiktet är bland det bästa jag vet så en brasa och bastu hade också varit fint att få till. Jag tänker mig någon typ av lada, en som inte ser så mycket ut för världen och smälter in i landskapet. Ja ni hör! Mycket tankar. Vi får se vart det hela landar. Detta hus från Wullum kvalar in på inspirationslistan.

Jakten på den perfekta soffan fortsätter. Om ni är trötta på mig och mitt sofftjat kan ni ju gissa hur trött jag är på mig själv i denna fråga just nu. Som tur är har min kära mamma & J köpt ny soffa och det bytder att vi kan ta deras gamla som är IKEA´s Göteborg som utgått från sortimentet men är den finaste IKEA soffan som funnits om ni frågar mig. Den får helt enkelt duga så länge, tills att den perfekta blir vår. En annan som är på soffjakt är fina Hanna Wessman och jag håller med henne, en soffa i sammet kanske vore något. Fortsättning följer i denna fråga helt enkelt.

Varför är det alltid så att alla skönhetsprodukter tar slut samtidigt? Jag behöver investera i nytt shampoo, balsam, bodylotion, smink, hudvårdsprodukter, gå och fixa håret och helst göra en ansiktsbehandling också. Jag är ju dessutom en snobb av rang när det kommer till produkter, känns ju så mycket härligare att ha fina och bra grejer. Lyxproblem klassar jag detta som, men ack så viktigt. Bild från Yvonne Koné som alltid bjuder på så fin inspiration.

Hoppas att ni har en fin lördag! Kram Johanna

Kommentarer

4

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Rebecca - hobbyisten says:

  Ska själv börja med yoga snart, känner att det kommer bli en perfekt post-gravid-träning. Mjuka upp muskler och leder samt stärka hela kroppen. Koftan från Filippa K skulle ju passa fint… Hmm.. Tack för en härlig weekly mix! =)

 2. Sofia Draco says:

  Åh finaste ladan!
  Måste tipsa om ett nytt magasin som jag sprang på inne på Anthro. Det heter DARLING och är lite som Kinfolk . The art of being a woman. Väldigt mysiga texter, fina bilder å så inpirerande.

  Kolla in!

  http://darlingmagazine.org/

  Kram

 3. Sandra says:

  Kan också ha en längtan efter det där huset vid havet. Fast jag egentligen inte vet om jag är en människa som vill ha det så. Än så länge känns staden bra. Fint så. Och så lantstället vid en mörk insjö där jag laddar batterier och pratar med vattnet på bryggan. Där lillan springer barfota och skrattar med magen. Det är svårt det där med boende. Så mycket som ska passa in. Just nu njuter jag av situationen. Men drömma kan en ju alltid göra….;)

 4. Johanna - tillvaron.se says:

  Haha, visst blir man makalöst enformig när man håller på med sånt där. Just nu är det “matbord, matbord, matbord” som går om och om igen i mitt huvud med en liten katchig melodi till. Lycka till med soffletandet i alla fall och tack för underbar inspiration, som alltid 🙂


The wildest man in town