2013/08/27

Post 828

Weekly mix

27

8


2013

KategoriSista veckan i augusti är här och det är verkligen som de gammla säger. Tiden går fortare ju äldre man blir. Bara fyra månadet kvar på det här året. Jag förstår inte alls vart tiden tog vägen. Men här kommer en weekly mix såhär på en tisdag. Idag ska jag ta tag i den här veckan.

Förra veckan var jag och Amelia hemma hos mycket trevliga Cattis som driver bloggen Another Side Of This Life och jag fick inspirationsoverload. Precis allt var så fint och jag har bestämt mig för att denna William Morris tapet ska få komma upp någonstans här hemma. Ett hemma hos reportage från detta hem kommer självklart upp snart här på Lovely Life.

Hurra för att guldknappen gick till Ulrika Lundgren för Rika. Ett av mina favoritmärken! Älskar jobbet hon gör med Rika och att det är så mycket mer än bara kläder.

Och vad händer på min Pinterest just nu? Jo jag pinnar massor med grönt, blommiga långklänningar, snyggt hår och ruffa miljöer står även högt i kurs och så drömmer jag lite om att få inreda ett café.

Jag vet redan nu vad jag ska ha för kalender till nästa år. En sådan här från Frankie press som går boka via deras egna webshop eller på papercut. Självklart är den grön, min favoritfärg.

Malin Perssons hem är med i senaste Elle och trots att jag och Amelia var där när renoveringen pågick för fullt var det bland det finaste hemmet jag varit i. Så personligt, hemtrevligt och vackert.

Hoppas att ni har en fin tisdag!

Kommentarer

2

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Malin Persson says:

  Älskar dina weeklymixes, och vilken komplimang;)
  Kram på dig!

 2. annacate says:

  Vad fint att hitta mig själv här på din weekly mix! Och det gör mig så glad att kunna inspirera.
  Är också väldigt inne på grönt just nu..eller har nog hakat upp mig på det lite väl länge nu. Fint är det hur som helst. Tycker också väldigt mycket om dina weeklymixes!

  Ha en fin helg Johanna. Vi ses!

  KRAM


The wildest man in town