2013/04/07

Post 771

Weekly mix

7

4


2013

KategoriRedan söndag! Kortvecka är lika med snabbvecka, en fin sådan. Här kommer veckans weekly mix!

David och Louise som driver Green Kitchen Stories har änligen gett ut sin alldeles egna kokbok och här är en underbar film som visar deras några av deras favorit frukostar. Allt filmat i deras kök en tidig söndagsmorgon.

I tisdags gjorde Hanna Wessman debut i Äntligen Hemma och hurra så bra det var. För er som inte hittat till hennes sajt Hannas Room måste ni kika in. Ändlöst med inspiration!

Varför bor jag inte i Salt Lake City så att jag kan delta i denna workshop?

I senaste Residence magazine finns Therese Sennerholts hem med, stylat av Lotta Agaton och fotat av Kristofer Johnsson. Som alltid när ett sådant här stilsäkert svart/vitt hem dyker upp sprider det sig som en löpeld på alla inredningsbloggar, veckans kanske mest ombloggade hem alltså. Jag gillar verkligen denna lösning med platsbyggt skrivbord som löper längst en hel vägg. Här hittar du hela hemmet!

Miss Li är aktuell med nya skivan Wolves som släpps nästa vecka, när låten transformer spelades på nyhetsmorgon imorse rann mina tårar av någon anledning. Men så är jag en sådan som gråter en skvätt nästan varje dag, åt sådant som är vackert, sorgligt eller bara helt fantastiskt. Låten tog mig i vilket fall som helst med storm.

Hoppas att ni har haft en fin vecka! Kram Johanna

Kommentarer

3

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Sara says:

  Åå tack för inspirationen, ska genast lyssna in mig på Miss Li och spana in det andra!

 2. Hanna says:

  Söta Johanna! Tack snälla! Du gör mig så glad!! Hoppas du mår bra och att du trivs här i din nya stad!
  Massa kramar
  Hanna

 3. Fridasfina says:

  Som vanligt himla fint samlat och jag håller verkligen med om Hannas insats i Äntligen Hemma! Men du, jag såg att Kinfolk har ett liknande event/middag här i Sverige (stockholm/sigtuna) den 18:e maj, genom Slow Fashion House, kolla: http://www.slowfashionhouse.com/kinfolk-dinner/ / Kram Frida


The wildest man in town