2013/07/04

Post 805

The Wallmansson kitchen

4

7


2013

Kategori 

Ni har väl inte missat att vi har ett nytt hemma hos reportage här på Lovely Life? Denna gång har vi varit och hälsat på i familjen Wallmanssons sommarhem i Båstad. Detta är en helt underbar familj, Kiki har varit min chef när jag jobbade som inköpare på Svea och lärt mig så mycket, Bobo, Ted och John-John är hennes tre söner som alla är vänner till mig. Ni kanske känner igen några av dem och det beror på att vi var hemma hos Bobo tidigare i våras och John-John bloggar här. I vilket fall som helst har de ett härligt sommarhus i Båstad med det vackraste köket jag någonsin sett. För att se fler bilder från hemmet klickar ni här!

Kommentarer

3

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. anonym says:

  tre st felskrivnigar alt stavfel i en text på 100 tecken är riktigt dåligt.

  1. Tant Johanna says:

   Tusen tack för att du uppmärksammande mig om detta, ibland går det lite fort och stavning har aldrig varit min starka sida. Ska genast kolla igenom texten och se vart det har blivit galet. Kul att du tog dig tid att räkna antal tecken också.
   Bästa hälsningar,
   Johanna


The wildest man in town