2013/12/11

Post 885

Slutspurt och lite jul

11

12


2013


December har varit helt galen med jobb hittills, november likaså. Men nu har jag inga fler jobb inplanerade innan januari, så denna vackan står fakturering, möten, pappersfix och planering inför nästa år på schemat. Sedan tänkte jag vara julledig. Så lyxigt! Idag är jag hemma igen efter några plåtningsdagar i Stockholm, det hänger lite rester från jobb jag och Amelia gjorde här förra veckan (ett av jobben kommer upp här på sajten senare idag så håll utkik). Julpyntet har väl inte blivit sådär genomtänkt som jag först hade planerat utan det står lite saker utspritt här i lägenheten, mest för att det är rester från olika juljobb måste jag faktiskt erkänna. Men i helgen ska det bli ordning och reda här hemma. Granen ska få flytta in och var sak ska få sin plats. Sedan kan julefriden komma tycker jag.

 

Kommentarer

9

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Elin says:

  hej johanna!

  jag önskar fler bilder från ditt kök! egentligen från hela lägenheten 🙂 ser så fint ut! kämpa på, du är grym!

 2. rebecca says:

  Kul att du har så mycket att göra! Ser fram emot resultatet. Här i Spanien blir det nog ingen gran för vår del. Den får vänta till nästa år då vi är tillbaka i Sverige igen.
  Kram
  Rebecca

 3. Emelie says:

  Låter härligt med julledighet, det är du nog värd! Vad nyfiken man blir på bilden där köket kan anas i bakgrunden – mera bilder! 🙂

 4. Sarah says:

  Vilken lyx med julledighet, det behövs! Skönt att kunna gå och skrota och pyssla alldeles som man vill innan jul 🙂 Ser förresten med spänning fram emot fler bilder från er lägenhet, köket som glimtar förbi ser superfint ut!

 5. Fanny says:

  Ni verkar ha det så himla fint hemma! Hoppas du finner din julfrid snart då 🙂

 6. Fanny says:

  Vad heter den färgen ni har på väggen på bilden? Snyggt!

  1. Tant Johanna says:

   Vet tyvärr inte! Den fanns redan här när vi flyttade in 🙂

 7. Ida says:

  Åh så fint! Vart är den lilla guld lampan ifrån?

  1. Tant Johanna says:

   Från Artilleriet!


The wildest man in town