2013/09/27

Post 845

På besök hos Byggfabriken

27

9


2013

KategoriMinns ni att jag var i Malmö för några veckor sedan? Jag var ju bland annat på besök på Byggfabrikens huvudkontor, fick en rundvandring av Josefin och jag blev alldeles lycklig av att få komma in i deras verkstad där vi provade ut färgkulör till vårt kök. Jag kom att tänka tillbaka på min barndom och alla timmar jag nyfiket spenderat nere i morfars snickarrum. Jag älskar verkligen företag som känns så genomgenuina som Byggafabriken gör. Allt från hemsida, sortiment, butiker och personal känns så äkta, trevligt väldigt proffsigt. Här känns inte byggnadsvård mossigt utan ganska coolt och väldigt modernt faktiskt. Tack för att jag fick komma och hälsa på!

 

Kommentarer

5

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Lina says:

  Ja du, där är fint så man baxnar lite grann varje gång. Och att oljan i dunkar kunde varit äppeljuice tycker barnen är helfestligt. Fina fina bilder!

 2. Lisa says:

  Hej! Vad tycker du är mossig byggnadsvård, när upplever du att det blir så? /Vänligen Lisa

 3. Nanna says:

  Tjusiga bilder! Jag kan nästan förnimma den härliga lukten och känslan av att kliva in i rum där det produceras vackra saker!

 4. Louise Bondebjer says:

  Åh, vilken härlig plats! Bor själv i Malmö sedan 2 år och älskar mina besök med jämna mellanrum på “Byggfabriken”- verkligen genuina produkter de säljer! Mer av sådant Äkta…


The wildest man in town