2013/10/19

Post 859

Ny kalender

19

10


2013

Kategoritantjohanna_frankie1tantjohanna_frankie2tantjohanna_frankie3tantjohanna_frankie4tantjohanna_frankie5

Lyckan i att ha en ny kalender för år 2014 som ligger och väntar på att få fyllas med en massa härligheter är bland den bästa känslan som finns. När jag såg att årets upplaga är Frankie Daily Journal skulle vara grön bestämde jag mig på en gång att det var en sådan jag skulle ha. Så nu när jag var uppe i Stockholm var jag och Amelia Papercut och jag kunde äntligen köpa den. Om du inte har vägarna förbi Stockholm har de även en webshop och så har Mokkasin precis fyllt på med fler i sin shop också. Som ni ser är det så mycket mer än en kalender, den är fylld med vackra illustrationer och så följer det med vykort, klistermärken och små inköpslistor som man kan fylla i och riva ut. Jag är så redo för 2014 nu.

Kommentarer

4

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


  1. Den där Victoria says:

    Åh, så fin kalender. Men jag får spara mig till ett annat år, då jag precis blivit lycklig ägare till en Filofax med plånbok i samma, kändes som att jag fick bättre användning för en sån.

  2. Johanna says:

    Har också köpt den till nästa år, så fin verkligen!

  3. Louise Bondebjer says:

    Vilken otroligt vacker almanacka med blommor och blader i milda färger! Det får bli en tur till papercut då jag är i Sthlm härnäst:)


The wildest man in town