2012/11/23

Post 713

Min önskelista

23

11


2012


Från och med idag tänkte vi dela med oss av våra önskelistor här på Lovely Life. Först ut är min som går att samanfatta i grått, svart, glas och guld, inte särskilt färgstark alltså men ack så fin om jag får säga det själv. Nu vill längtar jag efter klassiska ting som får vara med i livet och i hemmet länge.

1. Klämlampan Tolomeo som ska få agera sänglanpa till mig från Artemide / 2. Lempi glas från Iittala / 3. Kubus ljusstake  / 4.  Underlägg från Svesnkt tenn / 5. Armband från Sophie by Sophie / 6. Grått kuddfodral i linne från Norrgavel / 7. Glaskupol för doftljus från Astier de villatte, Artilleriet.

Jag lovar att jag har varit väldigt snäll i år! Kram Johanna

Kommentarer

5

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. lilla.u says:

  ooo. många av de sakerna finns på min också.
  fina grejjer det här.

  trevlig helg. u

 2. Ellajosefin says:

  Håller helt med! Inte mycket färg, låt istället materialen tala! Ljust trä, transparent & brunt glas, mässing! Spana gärna in mitt nybörjarinlägg med årets julstileben.

  För övrigt en mycket bra sida, snyggt jobbat!

 3. Malin Persson says:

  Nämen är det jul snart, det har jag helt missat;)
  Fina saker, dom kommer nog på min lilla lista också!!

 4. Li says:

  Åh, Lempi! Praktiska och snygga. Skulle stått på min önskelista också om det inte var fullt i skåpet. Underlägget från Svenskt Tenn skulle det däremot finnas plats för 🙂


The wildest man in town