2013/12/13

Post 886

Min önskelista

13

12


2013


Att publicera min önskelista här har ju blivit något av en tradition så både mamma, svärmor och man blev väldigt oroliga när det inte dök upp någon. Så på allmän begärna har jag äntligen satt ihop en. Denna traditon skall inte brytas, jag lovar. Håll till godo!

1. Kimono från Bassetti / 2. Små, små diamantörhängen / 3. Är inte särskilt teknisk men bra högtalare är ett måste, denna från Marshall är den snyggaste jag skådat / 4. Vägglampan Lampe Gras 214 hade mer än gärna fått flytta hem till oss / 5. Jag har bestämt mig! Royal Copenhagens Blue Fluted Mega ska få bli vårt samlarporslin. Jag kan nöja mig med en mugg till att börja med / 6. Kinfolks kokbok / 7. Hyde´s No.11 solglasögon / 8. Halsduk från Acne, jag har den redan i grått men eftersom att jag använder den nästan varje dag hela vintern vore det fint med en camelfärgad också för att kunna variera mig något /  9. Jag älskar Chanels nagellack och just nu står färgerna holiday, charivari och tapage på önskelistan / 10. En cabinväska från Rinowa hade gjort packningen och resorna så mycket snyggare.

Oj så snäll jag måste ha varit för att kunna med att önska mig så här mycket fint. Men önska sig får man alltid faktiskt. Har jag hört.

Kommentarer

6

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Hussvamp says:

  Interesting to see … thank you it’s well done 🙂

 2. pilotfrun says:

  Vilken fin önskelista! Och det är ju faktiskt så att önskningar är gratis. Nu har min Frankie journal nått mig här i Spanien och jag har kunnat ta mina egna bilder. Här är de:
  http://pilotfrun.se/redo-2014
  Den är ju än vackrare i verkligheten än vad den är på bild.
  Kram
  Rebecca

 3. Mia says:

  Klockren önskelista, hoppas det går i uppfyllelse 🙂


The wildest man in town