2013/12/16

Post 887

Jobb för Myresjöhus

16

12


2013


Titta vem som medverkar Myresjöhus senaste huskatalog! I våras fick jag uppdraget att tolka deras olika stilar så jag och Amelia åkte landet runt och besökte en massa olika hus för att skapa materal till katalogen som nu finns att kika i. Får ni inte tag på en katalog kan man såklart kika in på deras hemsida. Ett väldigt kul grepp om jag får säga det själv, en huskatalog blir ju så mycket mer inspirerande om man får se miljöer och hus där det faktiskt bor människor, istället för en massa ritningar, skisser och låtsasmiljöer. Ja lite partisk är jag ju men tummen upp för Myresjöhus säger jag!

Kommentarer

3

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


  1. Emma F says:

    Så spännande, det måste kollas in. Kan inte tänka mig annat än att det blivit riktigt bra!

  2. Caroline says:

    Samma här! Ser riktigt bra ut kan jag intyga. Ska troligtvis bygga med dem i nästa år så sån här inspo kan man inte få nog av 🙂

  3. Johanna says:

    Mycket bra. Trivselhus kataloger har ju länge varit outstanding och vi valde ju enbart efter egen ritning när vi valde Vårgårdahus som dessvärre varken har rolig katalog eller hemsida. Finns många hustillverkare som kan ta efter det här. /Johanna


The wildest man in town