2013/10/30

Post 867

Hemma hos Louise & Filip

30

10


2013

Kategori 

Jag har så mycket som är bra med mitt jobb, en av de stora fördelarna är att jag får chans att träffa så mycket inspirerande personer. Som Louise Ljungberg till exempel, jag tror att det börjde med att jag hittade till hennes tumblr sida och blev helt fast. Efter det började jag följa henne på både pinterest och instagram, sedan tog jag modet till mig och frågade om jag och Amelia möjligtvis skulle kunna få komma hem till henne för att göra ett hemma hos reportage. Det visade sig att förutom att vara en inspirationskälla så är Louise världens trevligaste så självklart fick vi komma hem till henne. Madan Amelia fotade fick jag en pratstund och hela reportaget hittar ni här. Tack än en gång för att vi fick komma hem till er Louise & Filip!

 

Kommentarer

3

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


  1. Julia says:

    Verkligen vad jag skulle vilja kalla för ett personligt hem!

  2. Daniela says:

    Vilket hem! Ser underbart ut!

  3. Elina Dahl says:

    Verkligen jättefint och inspirerande hem, nu ska jag leta upp henne på instagram!


The wildest man in town