2013/03/15

Post 761

Fredagsbuketten

15

3


2013


Det är fredag, solen skiner, fredagsbuketten är inhandlad och jag har en härlig helg framför mig. Om jag hade jag kunnat skulle var och en av er fått en fredagsbukett levererad till er dörr fån mig. Det vore himla fint tycker jag! Men ni får nöja er med en digital fredagsbukett. En fin fredag önksar jag er alla!

Kommentarer

5

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Fanny says:

  Åh, fredagsbuketten! Du lyckas alltid köpa så fina blommor.

  http://fannyhenricson.wordpress.com

 2. Malin Persson says:

  Fin bukett och fin Fredag till dig med;)
  kram malin

 3. llilla.u says:

  ljuvlig bukett. anemoner är så vackert!
  tack för buketten, skickar en tillbaka till dig med en önskan om TREVLIG helg.
  kram, lilla.u

 4. Elina says:

  Men å så fint, en riktig sommarbukett. Ha en skön helg! /Elina

 5. johanna says:

  Härligt med fredagsbuketter! Superfin… Ha en härlig helg!


The wildest man in town