2013/10/11

Post 855

Borta bra men hemma bäst

11

10


2013


Även fast dygnet i Varberg var väldigt trevligt och inspirerande är det ju alltid så himla skönt att komma hem till sitt egna hem, sova i sin egna säng, vakna upp i sitt älskade sovrum, tassa ut i köket och vidare in i vardasrummet för att njuta av vår fina utsikt. Efter en sen kväll igår som startade på Mouche som hade bjudit in några bloggare till sin butik, mer om det i ett helt annat inlägg, sedan vidare till Scotch & Soda som också hade butikevent och en avslutande sen middag på Barabicu blev det somvorgon för mig och idag bloggar jag som en galning, tvättar, svarar på mail, tänder ljus även fast det är ljust ute, vattnar växter och försöker på något sätt få lite ordning här hemma. Jag får förresten massor med mail och kommentarer om vad färgen i vårt sovrum heter, här kan ni läsa om det i ett tidigare inlägg men här kommer den igen: S 3005-G20Y från Jotun. Världens finaste just nu om ni frågar mig.

Kommentarer

14

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Emelie says:

  Härliga bilder! Man blir liksom alltid glad av att kika in här hos dig, så inspirerande!
  Hur har ni behandlat era trägolv? Är de behandlade med golvsåpa?

  Ha en fantastisk fredag (vet ju att du gillar fredagar, och det gör jag med, bästa dagen i veckan! :))

  1. Tant Johanna says:

   Tack snälla 🙂 Golven var såhär när vi köpte lägenheten så vi har inte behövt göra någonting. Tror att de är behandlande med golvsåpa. Hoppas att du hade en fin fredag och helg 🙂

 2. Desirée says:

  Jag skulle bara vilja skriva något fint till dig! Jag har precis hittat din blogg och är så glad för det. Om ordet “inspirerad” har blivit uttjatat har du gett det en ny innebörd. Jag blir just det, inspirerad. Trevlig helg!

  1. Tant Johanna says:

   Men tack snälla du. Vad glad jag blir 🙂

 3. Karin says:

  Hej Johanna!

  Ni verkar ha en underbart fin lägenhet! Vi har precis köpt en sekelskifteslägenhet med lackade grangolv och vi funderar på hur vi ska göra med golven så de blir så där fina och “ljusa”. Vad rekommenderar du?

  Tack för en fin blogg och ha en fin helg!

  1. Tant Johanna says:

   Grattis till lägenhetsköpet! Våra golv var såhär fina när vi köpte lägenheten. Men det är alltid fint att först luta av och sedan vitolja eller vitsåpa.
   Lycka till!

 4. Cattis says:

  Oj, vad fint ni har det! Vill bara se mer.. Och vilken utsikt!

  Kram

 5. medvetenminiebba says:

  Vilken helt fantastisk lägenhet ni har. Och vad kul att få följa er renoveringsresa.
  Otroligt fint färgval där också. Mycket lik den jag själv har i vardagsrummet.

  Önskar dej en fin söndag.
  Ebba

 6. Erika says:

  Vilken jätte fin lägenhet ni har! Undrar alltid var den vita porslins skärbrädan kommer ifrån.
  Trevlig söndag!

  1. Tant Johanna says:

   Tack 🙂 De är från house doctor!

 7. Jessica says:

  Hej! Tack för superfina bilder och en jätteinspirerande blogg! Vad heter färgen i på väggen i sovrummet? (färgkod) // Jessica 🙂

  1. Tant Johanna says:

   Står i inlägget 🙂

 8. Josefin says:

  Men åh vad fint du har det! Blev väldigt inspirerad till att fixa i köket efter att ha sett din svartbetsade bänkskiva. Får bli nästa projekt, ska bara ragga upp en slipmaskin först:) Undrar vart du köpt din fina vita redskapskruka?? Har precis hittat hit till din blogg och är väldigt glad för det!!

 9. Emma says:

  Man blir verkligen inspirerad av din blogg! Får jag fråga hur det är att måla fogarna som ni gjort i köket? Vi bor i en ganska ny lägenhet som har ett ganska opersonligt Marbodalkök där allt är vitt, vitt, vitt. Jag är sugen på att i alla fall fixa fogarna så det blir lite mer karaktär (nu är det vitt kakel med vita fogar). Hur svårt är det?!


The wildest man in town