2016/01/12

Post 1480

Bloglove – Loui-Loui

12

1


2016

KategoriLouiseLjungberg_winter11press-4-smallProcessed with VSCOcam with 5 presetProcessed with VSCOcam with hb1 presetLouiseLjungberg_winter10

Ni har väl inte missat Louise Ljungberg som går under namnet Loui Loui på sociala medier? Jag har följt henne sedan flera år tillbaka och tycker att hon har en helt unik fingertoppskänsla och hennes bilder är bland de finaste jag vet. Om jag minns rätt hittade jag till hennes tumblr först, sedan började jag följa henne på instagram där hon heter @louiselj och sedan en tid tillbaka bloggar hon även på Femina. Jag har dessutom haft den stora äran att få träffa henne “på riktigt” då jag och Amelia var i hennes förra lägenhet för att göra ett hemma hos reportage.

Kommentarer

5

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


  1. mariell says:

    wow! så fine bilder, takk for tipset. 🙂

  2. Clara kron says:

    Fint tips, ska kolla in!


The wildest man in town