2015/06/27

Post 1294

Bloglove – En lång blondin

27

6


2015

Kategoriistanbul_lina1turkisk-frukostromplock-formfrökenjag-gravid-v38

Jag har följt bloggen en lång blondin så länge jag kan minnas och jag har även haft turen att träffa Lina, som alltså är en lång blondin, flera gånger och det är jag oerhört glad över. Hon är inte bara lång och blond, hon är även ena halvan av Lite Kalabalik, Art Director, delägare på reklambyrån Garbergs Malmö, väldig rolig, smart, driven och klok. Jag älskar hennes bilder som känns äkta på något vis, ja svårt att förklara det där för alla bilder är väl äkta men Linas är skönt avskalade och på riktigt. Okonstlat. Likaså hennes sätt att skriva. Just nu går hon hemma och väntar på att en liten mini ska vilja komma ut och jag är så glad över att hon är rastlös, för det betyder fler blogginlägg åt folket. Så för min del får mini gärna stanna i magen ett tag till, men inte för länge och då mest för Linas skull såklart.

Kommentarer

3

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


  1. Hanna says:

    Kul med ett bloggtips, denna hade jag helt missat tills nu! Supertrevlig blogg 🙂

  2. Lina says:

    Johanna! Jag börjar ju gråta. Gravidhormonsgråta… Blir så översvallande stolt och glad av dina ord, du är ju liksom urbloggaren för mig. Att få så fint omdöme av henne, jisses! 😉

    Stor kram kära du!
    Lina (med minin fortfarande som en kula på magen)


The wildest man in town