2011/01/17

Post 219

Bloglove

17

1


2011


Flitiga bloggläsare har säker uppmärksammat att det pågår en utmaning bland oss bloggare att lista sina fem favoritbloggar. Jag har själv blivit listad hos duktiga En mammas dag – Weronica, tack! Jag följer härmed Weronicas kloka råd och lyfter fram mina favoriter, som ni ser blev det fler än fem..

En mammas dag – Weronica är faktiskt anledningen till att jag började blogga. Året var 2007 och det var den regnigaste sommaren på 95 år, detta resulterade i mycket tid framför datorn för min del. Jag sökte planlöst omkring efter inredningssidor som jag kunde inspireras av och det var då jag hittade henne. Jag var helt såld på att någon som jag faktiskt aldrig hade träffat eller inte alls delade samma livssituation med ändå kunde ha så mycket gemensamt med mig!  Jag slukade hela bloggens arkiv och älskade hennes texter, bilder och inredningfilosofi. Så på den vägen är det.  Solrum bjuder på vackra bilder i och roliga funderingar i vardagen, hon har även en trädgård att döda för.  mvh Bortsahusen drivs av driftiga Malin och Ulrika, de delar med sig utav en salig blandning av inredning, mode, resor och verkar ha mycket vänner med enormt snygga hem.  Mokkasin ja, jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva det men det kanske är på sin plats att erkänna att jag är besatt av denna blogg. Bilderna, huset, butiken, Sofia, ja allt är fantastiskt.  Lotta Agaton är stylisternas stylist med fingertoppskänsla och tipsrik blogg. Fridas fina är en sådan blogg som jag fastnade för i första sekund som jag sedan blev helt fäst vid. Jag gillar mixen av fina foton, familjeliv, kläder, musik och eget företagande.  Emmas designblogg är en klassiker i ämnet, här blir man garanterat inspirerad och uppdaterad på det senaste.  Convoy är lika med bildfest.  Trendenser, Frida måste vara inrednings Sveriges flitigaste bloggare med ett otroligt driv att inspireras utav. Ständigt nyhetsflöde och numera även fina personliga bilder.  A Beautiful Living är en personlig och härlig blogg med marockanska influenser, Amelia driver även en fotograf/stylist verksamhet tillsammans med sin man vilket verkar mycket spännande.  Darling Things och jag klickade direkt! Mitt allra första blogginlägg har en kommentar, gissa av vem? Ylva såklart! Numera driver hon även en fin nätbutik som är väl värd att besöka.

Kommentarer

13

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Det var väl det finaste jag hört på länge – sniff. Att ha inspirerat andra känns mycket stort. Tack, bästa Johanna!

  1. Johanna says:

   Tack själv Weronica! Blir nästan lite tårögd 🙂

 2. Men tack, rara du! Glad blir jag att få finnas med på din lista. Och din komplimang, kan det bli mer egoboost än så =))))
  Stor kram!
  Sofia

  1. Johanna says:

   Det är du värd!
   Kramar Johanna

 3. Malin says:

  Oj, så glada vi blev nu. Vilken rolig överraskning! Att bli uppräknad som en favoritblogg av en favoritblogg, vilken ära. Tack snälla Johanna för uppmärksamheten och komplimangen! Kram/Malin

  1. Johanna says:

   tack själva för fin inspiration och härlig blogg!

 4. men oj!
  åh!
  tackar!
  blev jätteglad och stolt.

  lotta

  1. Johanna says:

   tack själv!

 5. Ylva says:

  Åh tack snälla du för gulligt omnämnande! Weronica var den som inspirerade mig också att börja blogga, hon är ju en gigant i de här sammanhangen:)

  och japp, jag har ju gillat din blogg också från the very beginning!

  1. Johanna says:

   Tack själv 🙂

 6. Vad kul.. jag hittade in till dig från darlingthings.. jätte trevlig blogg du har.. nu ska jag titta vidare 🙂

  1. Johanna says:

   Kul att du kikade in 🙂 Tack!


The wildest man in town