2017/08/05

Post 1840

Blåbär & ny vas

5

8


2017

KategoriJag blev så glad häromdagen när jag såg att det fanns svenska blåbär hos grönsakshandlaren. Det tillsammans med grädde och socker är nämligen bland det godaste jag vet.

Kom på att jag inte visat min senaste vas till samlingen. Såg den på Artilleriet när jag var där för ett tag sedan och blev kär så den fick följa med hem.

Den är gjord i stengods, har perfekt bullig form, är målad i vackert gröna toner och förvånansvärt prisvärd. Jag förväntade mig nämligen att den skulle kosta mer än sina 250 kronor när jag vände den uppochner i butiken för att kolla priset. Såg nu när jag skulle länka att den endast finns i vitt på hemsidan, kanske är den gröna slutsåld eller så är den på väg upp. I vilket fall som helst är jag mycket nöjd med detta lilla köp.

Kommentarer

9

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Maja Harder says:

  Friske blåbær er bare noget af det aller bedste 🙂

 2. Ninni says:

  Vaser och ljusstakar kan jag aldrig få nog utav ☺️ Ser alltid någon ny/gammal som tilltalar mig mycket. Väldigt fin vas Du funnit och så fint arrangerat i den och runt omkring. Hos Dig möts av gedigna materialval och underbara bilder❣️
  Kram från Ninni.

 3. Irma o says:

  Hej Johanna!
  Har du målat panelen bakom dig? Vilken färg?
  Hsr en liknande i sovrummet bakom sängen men vet inte om jag vågar måla den. Fint såg det ut iallafall 🙂

  /Irma

  1. Johanna says:

   Hej! Ja den är målad i Tracery II från Little Greene som finns att köpa på Engelska Tapetmagasinet.

 4. Veronica says:

  Supermysigt. Fick verkligen inspiration. Vilken av butikerna var det som sålde blåbär? 😊

  1. Johanna says:

   vad kul 🙂 Jag fann dem hos handlarn på fjällgatan.

 5. Mia Lundholm says:

  Var har du funnit den där fina skålen? 🙂

  1. Johanna says:

   Har gjort ett inlägg om dessa skålar här: http://johannabradford.se/nya-skalar/


The wildest man in town