2017/08/16

Post 1851

Banankaka med jordnötssmör

16

8


2017


Häromdagen hade vi massa övermogna bananer hemma så jag passade på att baka banankaka efter Sofia Woods recept som finns här. Så nu blir det banankaka till 15-kaffet varje dag den här veckan. Måste även tipsa om senaste Elle som är det bästa numret på länge.

Precis som Sofia tipsar om är det himla gott att äta med jordnötssmör och lite flingsalt på.

Kommentarer

3

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


  1. Maja Harder says:

    I love that it is with peanut butter – those to ingredients just go amazing together 😊

  2. Erica says:

    Blev så sugen på detta när jag läste inlägget, och idag bakade jag mitt första bananbröd. Sjuuuukt gott med jordnötssmör 🙂 Är gravid i v 28 och jag tror just jag fick min första craving, he he. Är väl inte det värsta man kan få cravings på heller? 😉

  3. Anna-K says:

    Hej! Har gjort bananbrödet varje vecka sedan jag såg ditt inlägg:)) har provat lite olika hackat mörk choklad och valnötter grovhackas mycket gott älskart<3


The wildest man in town