2015/12/03

Post 1441

Auro + Sandberg

3

12


2015

KategoriFör en vecka sedan var jag på Byggfabriken för att äta frukost samt kika på både Sandbergs nya tapetkollektionoch Byggfabrikens ekologiska målarfärg Auro.

johannabradford_auro+sandberg1

Tomas Melinder från Byggfabriken pratade om deras varumärke Auro och fördelarna med ekologisk väggfärg.johannabradford_auro1

En himla fin färgskala!

johannabradford_auro+sandberg2Hanna Wendelbo från Sandberg var också där och höll ett väldigt intressant föredrag om historiska tapeter och deras gedigna arbete bakom den nya kollektionen Tradition.

johannabradford_auro+sandberg5

De har verkligen grävt i Sveriges tapethistorien. Så spännande!

johannabradford_auro+sandberg3

Och som om det inte vore nog så har dessa varumärken gjort ett himla bra samarbete. Byggfabriken har nämligen tagit fram alldeles egna Auro kulörer som kompisar till Sandbergs traditiontapeter. Kulörerna heter Ljus Patricia, Turkos Patricia och Grön Rosenholm. Kulörerna och tapeterna finns att kika närmare på samt köpa hos Byggfabriken. Nu vet jag precis vad mitt kontor ska ha för kulör på väggarna!

Kommentarer

2

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


  1. Therese says:

    Hej fina Johanna

    Jag har (som säkert många andra) målat en vägg med “din” gröna färg. Supernöjd! Nu är vi sugna att måla en annan vägg men med en grå varm ton som passar med den gröna. Eftersom du är färgexpert 😉 så kanske du har några färgkoder tillhands som du kan tipsa om.

  2. Maja says:

    Oh! Dom där Patriciorna gick vi igång på! ??


The wildest man in town