12

6


2017


Jag köpte som sagt med mig några olika buntar från bunches för att kunna skapa min egna bukett. Valet föll på Astilbe, Jungfrun i det gröna (tack snälla ni som upplyste mig om namnet i förra inlägget) och frökapslar. Fick höra att det var dagens finaste kombination av de gulliga tjejerna i butiken. Väl hemma snittade jag om dem och placerade dem i min blåa urna. Fint så och väldigt enkelt fixat!

SparaSpara

Kommentarer

3

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Jättefint! Bra val.
  Tror faktiskt jag odlat dessa små jungfrublommor i år. Kommer det upp något liknande så får du komma hit och plocka 🙂

 2. finja says:

  Such beautiful flowers! 🙂
  x finja ~ http://www.effcaa.com

 3. Susanna says:

  Den vasen er bare helt nydelig. A work of art. Passer også såp fint til den blomsterkombinasjonen.


The wildest man in town