2016/05/12

Post 1583

Artilleriet Studio

12

5


2016


johannabradford_artillerietstudio1johannabradford_artillerietstudio2johannabradford_artillerietstudio3johannabradford_artillerietstudio5johannabradford_artillerietstudio6johannabradford_artillerietstudio7johannabradford_artillerietstudio18johannabradford_artillerietstudio17johannabradford_artillerietstudio16johannabradford_artillerietstudio8johannabradford_artillerietstudio9johannabradford_artillerietstudio10johannabradford_artillerietstudio11johannabradford_artillerietstudio12johannabradford_artillerietstudio13johannabradford_artillerietstudio15

Ikväll är det invigning för Artilleriet Studio men redan för några timmar sedan fick jag ta mig en smygtitt. Behöver jag säga att jag höll på att svimma? Precis allt var så himla fint, sådär så att jag tappade talförmågan och hade svårt att fokusera på att ta bilder. Ville mest bara flytta in. I samband med invigningen och Artilleriets fem års jubileum har de även tagit fram magasinet A. Journal samt ett antal produkter som de gjort i samarbete med utvalda leverantörer. Den ena produkten kan ni faktiskt skymta i sista bilden här, nämligen den populära Linné karaffen i Artilleriet edition Emerald green. Jag har sagt det förut men säger det igen – hurra för er Artilleriet! Jag är så imponerad över att ni hela tiden fortsätter att utvecklas och gör att Göteborg är den bästa inredningsstaden i världen. Lyllos mig som får bo så nära er!

Kommentarer

27

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Ja, jag tror jag svimmar lite också bara av att se dessa bilder. Kram Ulrika

 2. Lisa K says:

  Smashing! ✨??

 3. De är verkligen duktiga på att gestalta miljöer. Hoppas kunna se utställningen när jag åker ner för Hellström. Trodde kanske att jag sett mig lite mätt på karaffen men i den färgen alltså. Hjärta.

 4. Elin says:

  Synd bara att de är så snoffsiga och endast trevliga mot rätt människor. Många gånger har jag och mina handlat där och varje gång det vart nåt strul så är de sååå otrevliga. Usch slutade gå dit tyvärr. Men du tillhör ju “eliten” så inget du kan förstå…

 5. Therése S says:

  Vilka underbara bilder. Det värsta är….at jag har bott i Göteborg och är där minst 2 ggr om året och ändå har jag inte besökt Artilleriet ännu. Jag glömmer det varje gång, för jag vill hinna med så mycket annat innan det är dags att köra hem till Skåne igen. Detta står på min prio-lista i sommar. Jag MÅSTE till Artilleriet. Trevlig helg.

 6. Ser mycket inspirerande ut Johanna, och kul att träffa dig hos Frida nu i veckan.

  Kram Inredningshjälpen/Anette

 7. Elin says:

  Fantastiska bilder!
  Fick starkt ha-begär efter den fina fotpallen i sammet. Någon som vet vart den kommer ifrån eller vad den heter?
  Tack för härlig blogg Johanna!

 8. Så himla fint Johanna! Otroligt bra bilder du fick till också. Lyllos dig som bor så nära! Jag har en resa inbokad om ett par veckor och hoppas slinka in och kika då.


The wildest man in town