2015/04/01

Post 1200

Artilleriet The Kitchen

1

4


2015

Kategoriartilleriet_the_kitchen1

Idag öppnade Artilleriet The Kitchen och jag var där lite innan dom öppnade upp för allmänheten, vilket visade sig vara en himla tur för i samma stund som dörren öppnades var det helt proppfullt med folk. Med all rätt!

artilleriet_the_kitchen8artilleriet_the_kitchen6För åh vilken fin butik och oj vad jag känner för att uppdatera alla köksredskap och allt porslin vi har hemma. Precis allt är snyggt! artilleriet_the_kitchen19artilleriet_the_kitchen3artilleriet_the_kitchen4artilleriet_the_kitchen11artilleriet_the_kitchen18

De platsbyggda skåpen och hyllorna har Christian själv ritat och jag tycker minsann att de även ska börja sälja platsbyggda kök.

artilleriet_the_kitchen5artilleriet_the_kitchen2artilleriet_the_kitchen22Kroklisterna! Så fint att sätta upp i en rad såhär. artilleriet_the_kitchen_21artilleriet_the_kitchen14Jag som älskar förpackningar blev helt kär i påsen.artilleriet_the_kitchen20Så himla fint att även personalen passar in i miljön med förkläde och allt.

artilleriet_the_kitchen13 Har ni vägarna förbi nu i eftermiddag blir ni bjudna på ett glas bubbel så sväng förbi efter jobbet. Och ni som inte bor här i Göteborg men planerar ett besök snart vet vad ni inte får missa. Artilleriet The Kitchen ligger i samma hus som Artilleriet fast ut mot Magasinsgatan, på Magasinsgatan 19 för att vara exakt.

Kommentarer

11

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Hanna says:

  Så mycket fint!! Var i Göteborg i helgen men måste dit snart igen inser jag! 🙂

 2. Vilka fina bilder Johanna, blir sugen på att åka upp pronto!
  Man skulle bo i Göteborg alltså…

  Glad Påsk!

  Kram Anette

 3. Mian says:

  Madicken anno 2015, lovely! : )

 4. Åsa says:

  Japp! Då var det klart – exakt så här vill jag ha det i mitt kök när vi ska göra om till hösten:-) Tjohoooo! Synd bara att vi inte har takhöjden meeeen vi får härmas och göra en variant. Såååå enkelt, fint och snyyyggt!

  1. johanna says:

   Ja men visst är det snyggt! Vill också göra såhär i vårt nästa kök.


The wildest man in town