2016/11/09

Post 1710

Årets inredningsbloggare 2017

9

11


2016


img_2008

Jag har så himla glad över att jag har gått vidare i finalen för andra året i rad till Årets Inredningsbloggare 2017. Nu har omröstningen startat och du kan rösta på din favorit här. Jag ska verkligen inte sticka under stolen med att det vore helt fantastisk att vinna men att få vara med bland de tio finalisterna känns redan som en liten vinst för mig. Speciellt eftersom att det är mina läsare som nominerat mig. Stort TACK till er! Nu håller jag tummarna för att ni vill rösta fram mig hela vägen till en vinst.

Kommentarer

8

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. mariaemb says:

  Grattis Johanna! Det är du mer än värd!

  1. Johanna says:

   Tack snälla du!

 2. Linda says:

  Grattis till dig, du har en jättemysig blogg att följa! Jag undrar vad du har för färg på din vägg i köket, är det samma grey som du hade i tidigar vardagsrum. Vad heter den?
  Snälla tacksam för svar!

  1. Johanna says:

   Tack snälla, vad roligt att du gillar!
   Det är samma som jag har i vardagsrummet, eller faktiskt på hela nedervåningen. Den heter hop light grey och kommer från nordsjö.

  1. Johanna says:

   Tack snälla!

 3. Jag har några favoriter men klart att du får min röst. Det är inte så ofta jag kommenterar men bloggen är uppskattad. Så du vet! ?

 4. Emma says:

  Röstat! Åh håller tummarna att du vinner i år- skulle vara så underbart om en inredningsbloggare vann som inte bara är helt mainstream.


The wildest man in town